0


 

Kingston 2e in Hulsterlo, 4e eindklassement

Wat een geweldige hengstencompetitie hebben we achter de rug! Het begon meteen goed toen onze Jaguar van Paemel (Cicero Z x Sandro) de zevenjarigen wist te winnen onder Dirk Demeersman op de eerste manche in het Azelhof in Lier. Om het plaatje compleet te maken sprong Kingston van Paemel (Numero Uno x Randel Z) in de derde manche ook naar de overwinning met Filip Lacus.

Afgelopen weekend stond de finale op het programma in Stal Hulsterlo te Meerdonk.
Aangezien de hengstencompetitie voor Jaguar niet op het programma stond, is hij na de manches in Lier niet meer aangetreden.Voor Kingston werd er wel gekozen om deel te nemen aan alle manches. In de finale bewees onze zwartbruine hengst opnieuw over alle capactiteiten te beschikken. Het scheelde dan ook geen haar of hij had zijn tweede overwinning beet. Met enkele honderdsten van een seconde verschil werd hij echter tweede. Een knappe prestatie van de vermogende Kingston en Filip. Nadat ze wat pech hadden in de andere manches, kwamen ze zo toch nog op een mooie 4e plaats in het eindklassement op één punt verschil van de 3e.

 Voor de bloedmooie Jaguar is het buitenseizoen daarentegen begonnen. Vorige week nam hij reeds deel aan de Gold League in Opglabbeek. In de 1m30 proeven noteerde hij een nulronde en een foutloos basisparcours met Dirk Demeersman. Afgelopen weekend sprong Jaguar mee in Sint-Katelijne-Waver met de Groentenjumping VOR wedstrijd georganiseerd door Stal Ceulemans. Op zaterdag was hij simpel foutloos in een 1m25 proef. Ook zondag deed hij het foutloos in de 1m25 GP en wist zich te kwalificeren in de barrage. Uiteindelijk werd de combinatie 8e.

Klik hier voor de video van Kingston.
Klik hier voor de video van Jaguar op de Groentenjumping.
Klik hier voor de video van Jaguar in Opglabbeek eerste dag.
Klik hier voor de video van Jaguar in Opglabbeek tweede dag.


20-03-16
Verschillende overwinningen
Fenia van Klapscheut

07-03-16

Mambo Zangersheide gekeurd

06-03-16
Verscheidene ereplaatsen voor Cicero's
Casper J&J Z & Katharina Offel
29-02-16
Cicero's doen het goed op equestrian tours
Heartstring & Jamie Wingrove
22-02-16
Winst voor Ginnis en Heartstring
Ginnis van 't Geyzeven