geboren in 2006 | schimmel | 1m70
BWP gekeurd (sinds 2010)
Eigenaar : Stoeterij van Paemel
Ruiter: Dirk Demeersman

Cicero Z
van Paemel
Carthago Z Capitol I Capitano
Folia
Perra Calando I
Kerrin
Rendez-Vous
van Paemel
Randel Z Ramiro Z
Alaric Z
Granie Graphit
Goldlady
Sissi Sandro Sacramento Song xx Sicambre xx
Easter Gala xx
Duerte Wahnfried
Velour
Archipelia Argentan Absatz
Worms
Weinbrise Wicht
Schutzinsel

 

Gigolo werd in 2010 goedgekeurd voor de dekdienst bij het BWP. Hij valt op door zijn elegant exterieur, correcte gangen en afdruk. Gigolo oogt niet alleen mooi, hij weet ook nog eens te overtuigen op de sprong door zijn vermogen. Hij behaalde begin dit jaar reeds zijn eerste overwinning op het BWP hengstenkampioenschap voor 5 jarigen onder Nick Vrins. Ook in de hengstencompetitie deed Gigolo het uitstekend, met foutloze omlopen in Flanders Horse Expo Gent, 't Overdijk en de WEN.
De eerste jaargang van Gigolo bevat edele veulens met een goede galoppade en belooft voor de toekomst.

Gigolo van Paemel is een zoon van onze eigen hengst, Cicero Z van Paemel. Cicero loopt momenteel op het hoogste niveau onder niemand minder dan de topruiter DIrk Demeersman. Cicero behaalde al tal van resultaten met o.a. winst in de zesbarenproef over 2m05 in Dublin, 2e plaats in de GP van Frankfurt en in het Championnat van Linz en hij was tijdens het CSI-W Mechelen 2009 nog 7e in zowel de kwalificatie van de Wereldbeker als n de Rolex FEI Wereldbeker. In 2010 behaalden Cicero en Dirk tal van ereplaatsen, o.a. een 1e plaats in een 1m45 proef te CSN Vilvoorde, een 3e plaats in een 1m45 proef te CSI Ascona, een 4e plaats in een 1m50 proef op de CSI Oldenburg. Als kers op de taart sloten ze het jaar in Mechelen af met een overwinning in de Sires of The World.
Ook zijn nakomelingen beginnen zich nu meer en meer te profileren op veilingen, wedstrijden vrijspringen en prijskampen. Tevens heeft hij nog 5 andere goedgekeurde zonen in het AES en BWP. Maar ook in de sport treden zijn eerste nakomelingen op de voorgrond, zoals Ciska van Paemel Z, die onlangs debuteerde onder Dirk Demeersman. 
Dublin 2m05 Mechelen 09 Ciska van Paemel

 Zijn moeder, Sissi, is een dochter van de Holsteinse hengst Sandro, die internationaal presteerde onder Franke Sloothaak, ondersteund door een sterke moederstam met moedersvader Argentan, die garant staat voor een uitstekende basis. De volle broer van Gigolo's grootmoeder is de Hannoveraans gekeurde dekhengst Archipel en haar andere broer, Agent, werd gekeurd in het Oldenburg. Een volle zus van Archipelia  heeft de internationale dekhengst Cashman (v.Contender) voortgebracht. Archipelia's moeder bracht naast 3 gekeurde zonen ook 5 staatspremiestuten. Airport (v. Argentan I), Donovan (v. Derwisch) en Neptune (v. Roemer) zijn goedgekeurde kleinzonen van Weinbrise. Haar kleindochter Championess (v. Caprimond) schonk het leven aan de veelbelovende KWPN gekeurde hengst Zucchero (v. Depardieu).
 


Sissi's volle broer
Savant (sportnaam : Choreography) werd na goedkeuring in Hannover verkocht naar de Verenigde Staten, waar  hij uitgebracht werd onder zijn ruiter en eigenares Tracy Sully. Als klap op de vuurpijl is Sissi eveneens de volle zus van Sheila 73, n van de beste prestatiemerries uit Hannover gereden door Franke Sloothaak en Daniel Deusser. Sheila behaalde reeds op 8-jarige leeftijd onder meer een 4e plaats in de 1m60-proef te Berlijn en sindsdien stapelde ze de ereplaatsen op in allerlei wereldbekerproeven en Grote Prijzen.

Gigolo's halfbroer, Ulexis (v. Alexis Z), werd via Stephex verkocht naar Canada waar hij succesvol internationaal werd uitgebracht door Natalie Jones. Met Maia Aspe komt hij stilaan terug op zijn vroegere niveau.
Zijn jongere halfbroer Apache (v. Darco)  werd ex aequo winnaar van de cyclus bij de 5-jarigen na 8 parcours op de 8 foutloos af te leggen met zijn ruiter Filip Lacus. Ook in Gesves kwalificeerde Apache zich voor de finale nadat hij beide kwalificaties zonder springfout had afgelegd. Met de Italiaan Vincenzo Carlino liep hij succesvol internationale Grote Prijzen, met nog een 5e plaats in de GP van CSI Fiumicino.

In combinatie met nummer 1 van de wereld, Darco, werd zijn oudste zus geboren, met name Vilja van de Mullegracht. Zij is meteen ingezet in de fokkerij en haar eerste nakomeling blijkt nu een schot in de roos te zijn. Corinne van Paemel (v. Sheyenne de Baugy) kreeg recent nog het elite-predikaat van het BWP.